Wednesday, February 17, 2010

Ünlü kahvaltısı dediğin böyle olur

James Bond: James Bond filmlerinin istisnasız bir kahvaltı sahnesi vardır... Kızarmış ekmek üzerinde çırpılmış yumurta ve içecek olarak da şampanya. Pek bizim damak tadımıza uymasa da bilmekte fayda var.



Abraham Lincoln: Döneminin en ünlü devlet adamlarından biriydi ve kahvaltı konusunda çok muhafazakârdı. Her sabah aynı sofrayı hazırlatırdı: Bir yumurta, bir dilim ekmek ve bir fincan kahve.



George Clooney: Gelmiş geçmiş en karizmatik erkeklerden biri olan George Clooney'nin kahvaltıyla arası iyi değil. Clooney güne; süt, müsli ve bir adet meyveyle başlıyor.



Bill Clinton: Geçen hafta geçirdiği kalp operasyonundan sonra daha dikkatli olacağını düşündüğümüz Bill Clinton güne; çırpılmış yumurta, bacon, kızarmış ekmek ve bir fincan kahveyle başlıyor.



Eric Clapton: Müziğin efsanesinin ilk öğün için seçimi yumurta ve süt.



David Beckham: Genelde takımın diyetisyenlerinin belirlediği listeye uysa da, Tatil günlerinde ilk öğün olarak pancake yemeyi çok seviyor; özellikle çilekli marmeladla beraber.



Hulk Hogan: Amerikan güreşinin efsanevi ismi son 30 senedir aynı kahvaltıyla başlıyor güne; süt, müsli, üç yumurta beyazı, domates ve peynir.



Brad Pitt: Formuna en dikkat eden ünlülerden biri. Her sabah mutlaka bir yumurta, bir dilim peynir, bir fincan kahve ve bir tane meyve yiyor.



Ünlü kahvaltısı dediğin böyle olur

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.